Bekijk Malaika "Aflevering 16"

Malaika

Ansje stelt Hidde een ultimatum: óf hij vertelt zijn vrouw dat hij vreemdgaat óf Ansje doet het. Sander belandt in het ziekenhuis na een motorongeluk. Luciel wacht wanhopig af of de artsen hem kunnen redden. Oemaima heeft een grote mond tegen de dochter van een bewoner. Als Corien dit hoort, zijn de rapen gaar.

Malaika "Aflevering 16"Meer uitzendingen:Corien wordt op straat aangevallen, maar ze krijgt hulp uit onverwachte hoek. Ansje krijgt een brief die haar vertrouwen in de toekomst volledig onderuit haalt. Luciel pr... Lees meerobeert te kiezen tussen Sander en Bas, maar uiteindelijk neemt Bas de beslissing.  
Zoe gaat steeds meer twijfelen aan haar beslissing; helemaal nu Robin echt veranderd lijkt te zijn. Corien krijgt haar angstgevoelens weer enigszins onder controle. Hanne... Lees meerke schrikt als ze hoort dat Ansje opnieuw kanker heeft en probeert haar vriendin zoveel mogelijk te steunen.  
Corien probeert haar angstaanvallen te onderdrukken, maar ze kan eigenlijk niet meer functioneren. Oemaima schrikt als Corien haar alleen laat met een agressieve cliënt.... Lees meer Hanneke wil romantisch uit eten met Hidde, maar moet onverwacht naar een cliënt die op sterven ligt. Ansje schrikt als ze een bobbeltje in haar oksel vindt.  
Er breekt paniek uit in het zorgcentrum als mevrouw Liekens verdwenen is. Luciel en Sander proberen de crisis in hun relatie te bezweren en doen Bas een verrassend voorst... Lees meerel. Oemaima moet een cliënt onder valse voorwendselen naar de dokter lokken.  
Luciel voelt zich afgewezen door Sander en zoekt troost bij Bas. Oemaima ontdekt dat een cliënt wordt mishandeld door zijn vriendin. Esra maakt grootse plannen voor de b... Lees meerruiloft en heeft niet in de gaten dat Laura liever iets intiemers wil.  
Hanneke gaat uit met een leuke jongen, maar als ze hem kust, voelt ze dat ze bij Hidde wil zijn. Luciel, Sander en Bas worden dronken en leggen alle ruzies bij, maar als ... Lees meerSander weg is, verandert alles weer. Laura durft eindelijk te bekennen dat ze parkieten echt haat.  
Zoë is geschokt als Robin wil dat ze het kind laat weghalen en probeert hem op andere gedachten te brengen. Bas probeert een ziek meisje te helpen, maar wordt aan alle k... Lees meeranten tegengewerkt. Laura komt tot de ontdekking dat bescheidenheid niet altijd een deugd is en dat je soms echt moet zeggen wat je wilt. En wat niet.  
Robin weet een teruggetrokken bewoonster op te vrolijken door haar accordeon op te snorren en een optreden te organiseren. Hanneke drukt haar twijfels over haar huwelijk ... Lees meerweg, maar schrikt van zichzelf als ze zomaar een jongen leuk vindt. Oemaima is trots als haar kraamcliënte verantwoordelijkheidsgevoel toont en zich op haar baby richt.  
Oemaima zegt toe een paar uurtjes op de baby van haar cliënte te passen, maar het kind wordt niet opgehaald en houdt al haar huisgenoten uit hun slaap. Zoë is in verwac... Lees meerhting en komt langzaam tot het besef dat ze het kind wil houden. Tegelijk gaat Robin steeds meer twijfelen: wil hij wel vader worden?  
Zoë voelt zich niet zo lekker en schrikt als Oemaima suggereert dat dat ze misschien zwanger is. Oemaima weet door te dringen tot haar kraamcliënte, die haar leven op o... Lees meerrde gaat brengen. Hidde wordt ontslagen uit het ziekenhuis en Hanneke staat erop dat hij weer thuis komt. Maar het is maar de vraag of hun huwelijkscrisis echt voorbij is.